Nike Air Max
Valuta:
Belgium
Naar huis ::  Verzenden & retouren

Verzenden & retouren

verzendmethoden
Zodra wij uw betaling ontvangen, zullen wij wereldwijd door EMS binnen 2-3 werkdagen voor de levering van uw goederen aangenomen, uw afleveradres de vracht wordt verwacht in 5-7 werkdagen links komen.

Teruggave beleid
We staan ​​alleen een volledige terugbetaling voor items die problemen veroorzaakt door ons, die, als het pakket niet alle accessoires en onderdelen werd verscheept, de kosten van de accessoires en onderdelen van de totale prijs van het product zal worden afgetrokken en kan alleen warrant hebben een gedeeltelijke terugbetaling, als om welke reden je nodig hebt om de grootte, kleur te veranderen, of de restitutie onder de reden van "In tegenstelling", de verzendkosten van het gehele zijn prijs van het product zal worden afgetrokken.

TERUGSTUURBELEID
Retourneren of uitwisselingen worden toegestaan, op voorwaarde dat de klant het product heeft aangeschaft via de website en het is binnen 30 dagen na de datum van ontvangst. Contacteer ons alsjeblieft.

Navigatie
De opgegeven prijzen zijn exclusief porto en verpakkingskosten. Deze worden automatisch verwerkt in het bestelproces. Afzonderlijk aangegeven op punten die per transporteur worden geleverd door hun grote omvang of gewicht (scheepvaart items) betaalt een verzendkosten in rekening gebracht. Heffingen en belastingen voor leveringen komen voor rekening van de koper en niet inbegrepen in de aankoopprijs of de verzendkosten.

Annulering van de bestelling
Als u wilt uw bestelling te annuleren, moet u contact opnemen met onze online klantenservice of direct e-mail ons. De meeste bestellingen worden verzonden binnen 1-3 dagen na de besteldatum. Verzenden Bestellingen kunnen niet worden geannuleerd. Annulering aanvragen nadat de bestelling is verzonden worden behandeld in overeenstemming met onze terugkeer beleid.